اصطلاح دستور (order) در بازار فارکس که با عنوان اُردِر (اوردر) نیز شناخته میشود؛ به معنای ورود و یا خروج از معامله تحت شرایطِ مشخص است. برای کنترل کامل معاملات در بازار فارکس، شناخت کامل اردرهای اصلی ضروری است. تعدادی دستور اصلی وجود دارد که همه کارگزاریها از آنها پشتیبانی میکنند و تعدادی دستور غیر رایج که فقط برخی از بروکرها آنها را ارائه میکنند. همراه آرسی فارکس باشید تا با همه آنها آشنا شویم.
بهطورکلی اوردرها در فارکس به دو دسته اصلی تقسیمبندی میشوند:
- (Market order)
- خرید (Buy)
- فروش (Sell)
- پندینگ اردرها یا سفارشات شرطی
- Buy Limit
- Buy Stop
- Sell Limit
- Sell Stop
دستور بازار (Market order)
این دستور برای خرید و یا فروش با بهترین قیمت موجود است. برای مثال برای EUR/USD، قیمت فروش 1.235 و قیمت خرید 1.237 است. وقتی شما دستور buy را میزنید میتوانید خرید و یا فروش را در لحظه باقیمتهای ذکرشده انجام دهید. این دستور با یک کلیک انجام میشود. البته در بروکرهای مختلف با توجه به نوع حساب این فرایند ممکن است کمی پیچیده شود و در قیمت موردنظر شما خرید یا فروش صورت نگیرد. برای آشنایی بیشتر، مطالعه مقاله ریکوت در فارکس توصیه میشود.
وقتی در نرمافزارهای معاملاتی فارکس یا (سایر بازارها) شما روی دکمه SELL کلیک میکنید معامله شما در قیمت bid انجام میشود؛ و همچنین وقتیکه روی دکمه BUY کلیک میکنید معامله شما در ابزار معاملاتی موردنظر شما در قیمت ask انجام خواهد شد. همانطور که قبلاً در مقاله اسپرد در فارکس بحث شد، به اختلاف قیمت Bid و Ask (عرضه و تقاضا) اسپرد گفته میشود.
پندینگ اردر (Pending order)
پندینگ اردر یا سفارشهای شرطی در فارکس به معنی خرید یا فروش از پیش تعیینشده در یک قیمت خاص است. بهعبارتدیگر ما این دستورها را از قبل تعیین میکنیم که اگر آن شرایط خاص ما محقق شود (مثلاً قیمت به سطح خاصی برسد)، سفارش و پوزیشن معاملاتی ما انجام شود. پس در این نوع از دستورها، زمانی پوزیشن باز میشود که قیمت به نرخ مشخصی برسد. پندینگ اردرها به دو دسته اصلی تقسیمبندی میشوند:
- دستور توقف ورود (Stop Entry Order)
- Buy Stop
- Sell Stop
- دستور محدودیت ورود (Limit Entry Orders)
- Buy Limit
- Sell Limit
دستورهای استاپ اردر یا توقف ورود
استاپ اردر یا دستور توقف ورود به تریدر اجازه میدهد تا در قیمتی بالاتر و یا پایینتر از قیمت فعلی، معاملهای در ادامه روند بازار انجام دهد. Stop order ها به دودستهی سل استاپ (sell stop) و بای استاپ (buy stop) تقسیم میشوند.
استاپ اردرها چه زمانی کاربرد دارند؟ زمانی که ما انتظار داریم قیمت بعد از عبور از یک سطح مشخص، همچنان در همان جهت حرکت کند. بهطور مثال تحلیل ما این است که اگر قیمت طلا از قیمت 1819.20 به سمت بالا حرکت کند، بهاحتمال خیلی زیاد به قیمت 1820.00 خواهد رسید. پس در اینجا احتمالاً استاپ اردر بهترین نوع سفارش است. حال همراه آرسی فارکس باشید تا با جزییات بیشتر هر دو سفارش بای استاپ و سل استاپ را بررسی کنیم.
بای استاپ (Buy Stop)
بای استاپ یا دستور توقف نوعی سفارش معاملاتی است که برای خرید یک نماد با قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بازار استفاده میشود. درواقع با این نوع از سفارش، تریدر از بروکر میخواهد؛ هر زمان که قیمت آن نماد خاص به سطح تعیینشده رسید، سفارش خرید بهطور خودکار انجام شود.
در اینجا تریدر انتظار دارد وقتی قیمت آن سطح مقاومتی را شکست، همچنان به سمت بالا حرکت کند. پس در این لحظه اگر سفارش خرید او انجام شود، میتواند از این حرکت بالقوه بازار استفاده کند.
در این نوع سفارش، قیمت درجشده باید بیشتر از قیمت فعلی بازار باشد. معمولاً در بازارهایی مانند طلا، نفت، سهام و بازار فارکس استفاده میشود.
بهعنوانمثال: فرض کنید نرخ یورو دلار 1.100 است و در این سطح یک مقاومت قوی وجود دارد. تحلیل یک تریدر نشان میدهد که در صورت شکسته شدن مقاومت 1.120، یورو دلار با رالی خوبی روبرو خواهد شد، اما تا زمانی که این نقطه مقاومتی شکسته نشود، احتمال تضعیف آن وجود دارد. در این حالت، معاملهگر یک دستور توقف خرید بالای 1.120 ایجاد میکند که اگر قیمت در آینده به بالاتر از آن برسد، دستور معاملاتی بهصورت خودکار اجرا شود و پوزیشن خرید باز شود.
سل استاپ (Sell Stop)
سل استاپ یا دستور توقف فروش نوعی سفارش معاملاتی است که برای فروش یک نماد به قیمتی کمتر از قیمت فعلی بازار استفاده میشود. درواقع با این نوع از سفارش، تریدر از بروکر میخواهد؛ هر زمان که قیمت آن نماد خاص به سطح خاص رسید، آن سفارش فروش بهطور خودکار انجام شود.
در اینجا تریدر انتظار دارد وقتی قیمت آن سطح حمایتی را شکست، همچنان به سمت پایین حرکت کند. پس در این لحظه اگر سفارش فروش او انجام شود، میتواند از این حرکت بالقوه بازار استفاده کند.
هنگامیکه معاملهگر محدوده خاصی را برای فروش دارایی خود مناسب مییابد، دستور Sell Stop را در متاتریدر ایجاد میکند. این پلتفرم معاملاتی منتظر میماند تا قیمت به نقطه مطلوب برسد؛ زمانی که ارزش دارایی به زیر سطح موردنظر رسید، اقدام به فروش دارایی میکند.
بهعنوانمثال فرض کنید قیمت یورو دلار 1.220 باشد. تجزیهوتحلیل نمودار نشان میدهد که با شکستن نقطه حمایتی در سطح 1.200، بازار تا سطح 1.100 ریزش خواهد داشت؛ بنابراین، معاملهگر یک دستور سل استاپ زیر سطح 1.200 ایجاد میکند. هنگامیکه قیمت به سطح موردنظر رسید، سیستم بهطور خودکار دارایی موردنظر را میفروشد.
دستور محدودیت ورود (Limit Entry Orders)
این دستور برای زمانی است که قیمت مدنظر شما باقیمت بازار متفاوت است (خرید زیر قیمت بازار و فروش بالای قیمت بازار). یک معاملهگر میتواند توسط «اُردر لیمیت یا همان محدودیت ورود»، قیمت را روی قیمت موردنظر تنظیم کند. به این صورت تنها زمانی که قیمت بازار به قیمت موردنظر رسید؛ خرید و یا فروش انجام شود.
در این حالت پس از تنظیم دستور میتوانید مانیتور را با خیال راحت ترک کنید و به بقیه کارها برسید. پس از رسیدن به قیمت تنظیمشده توسط شما، معامله بهصورت اتوماتیک انجام میشود.
Limit Order ها به دودستهی بای لیمیت (Buy Limit) و سل لیمیت (Sell Limit) تقسیم میشوند. حال همراه آرسی فارکس باشید تا با جزییات بیشتر هر دوی این نوع دستورهای شرطی را بررسی کنیم.
بای لیمیت (Buy Limit)
بای لیمیت یا سفارش محدود خرید نوعی سفارش معاملاتی است که برای خرید یک نماد با قیمتی کمتر از قیمت فعلی بازار استفاده میشود. این نوع سفارش معمولاً زمانی استفاده میشود که قیمت فعلی بازار برای خرید بالاتر از قیمت موردنظر معاملهگر باشد و معاملهگر بر اساس تحلیلهای خود انتظار دارد قیمت دارایی کاهش یابد.
سفارش بای لیمیت با استفاده از یک پلتفرم معاملاتی مانند متاتریدر انجام میشود و به معاملهگر اجازه میدهد تا سطح قیمت خاصی را تعیین کند که در آن میخواهد دارایی را خریداری کند. پس از ثبت سفارش بای لیمیت، پلت فرم معاملاتی بهطور خودکار دستور خرید را زمانی که قیمت دارایی به سطح موردنظر کاهش مییابد، اجرا میکند. این ویژگی بهویژه برای تریدرهایی که قادر به نظارت مداوم بر بازار نیستند و میخواهند در کفِ احتمالیِ نماد معاملاتی موردنظر خرید کنند، میتواند بسیار مفید باشد.
بهعنوانمثال، در جفت ارز پوند/دلار، اگر قیمت فعلی 1.2500 باشد و معاملهگر معتقد باشد که بازار تا حدود قیمت 1.2400 افت میکند و ازآنجا مجدد شروع به رشد میکند، میتواند در آن سطح باهدف خرید، سفارش بای لیمیت ایجاد کند. در این نوع سفارش شرطی، تریدر منتظر خرید در کفِ قیمت با دستور بای لیمیت است و امیدوار است که خریداران زیادی در آن سطح باقدرت کافی برای غلبه بر فروشندگان وارد بازار شوند.
سل لیمیت (Sell Limit)
سل لیمیت یا سفارش محدود فروش نوعی سفارش معاملاتی است که برای فروش یک نماد به قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بازار استفاده میشود. این نوع سفارش معمولاً زمانی استفاده میشود که معاملهگر بر اساس تحلیل خود انتظار دارد قیمت از قیمت فعلی بیشتر شود و سپس کاهش یابد.
هنگامیکه یک معاملهگر میخواهد یک دارایی (نماد معاملاتی) را به قیمتی بالاتر از قیمت فعلی بفروشد، یک سفارش سل لیمیت ایجاد میکند. پلتفرم معاملاتی، مانند متاتریدر، زمانی که قیمت دارایی به سطح موردنظر افزایش یابد، بهطور خودکار دستور فروش را اجرا میکند. این ویژگی بهویژه برای تریدرهایی که قادر به نظارت مداوم بر بازار نیستند و میخواهند در سقفهای احتمالی پوزیشن فروش بگیرند، میتواند بسیار مفید باشد.
بهعنوانمثال، در جفت ارز EURUSD، اگر قیمت فعلی 1.1500 باشد و معاملهگر معتقد باشد که بازار به سمت بالا حرکت میکند تا جایی که به حدود قیمتِ 1.1550 برسد. بعد از رسیدن به این سطح پیشبینی میکند که قیمت ریزش کند. در این حالت، تریدر میتواند باهدف فروش در آن سطح، یک سفارش Sell Limit قرار دهد. بهاینترتیب، تریدر منتظر فروش در سقفِ قیمت با دستور سل لیمیت است و امیدوار است که فروشندگان زیادی در آن سطح باقدرت کافی برای غلبه بر خریداران وارد بازار شوند.
دستور استاپ لاس (Stop Loss Order)
دستور استاپ لاس یا حد ضرر (Stop Loss Order) میتواند به تریدر جهت محدود کردن میزان ضرر کمک کند. درصورتیکه معامله برخلاف تحلیل تریدر پیش برود، حد ضرر میتواند پوزیشن معاملاتی را بهطور خودکار ببندد تا از ایجاد ضرر بیشتر جلوگیری کند.
البته ممکن است معامله در قیمتی که تریدر بهعنوان حد ضرر تعیین کرده، بسته نشود. علت این مورد در بسیاری از موارد، ایجاد اسلیپیج در معامله است. اگر با مفهوم اسلیپیج یا Slippage آشنا نیستید، مقاله اسلیپیج در فارکس را مطالعه کنید.
بااینحال، همیشه توصیه میشود که هنگام ورود به معامله، حد ضرر تنظیم شود تا ریسک معامله کنترل شود و بیشتر از درصد خاصی از کل سرمایه، ضرر ایجاد نشود.
حد ضرر متحرک یا تریلینگ استاپ (Trailing Stop)
حد ضرر متحرک با قیمت بازار تغییر میکند. برای مثال در نظر بگیرید که یک تریدر یک پوزیشن در یورو دلار میگیرد و حد سود خود را 30 پیپ بالاتر در نظر میگیرد. همچنین حد ضرر را 20 پیپ پایینتر در نظر میگیرد.
بازار طبق تحلیل او پیش میرود و معامله او 20 پیپ در سود است. ولی ناگهان بازار برخلاف تحلیل او پیش میرود و معاملهی سودده او، وارد ضرر میشود. در این حالت اگر زمانی که در سود بود، تریلینگ استاپ یا حد ضرر متحرک را فعال کرده بود، حد ضرر او به نقطه صفر انتقال پیدا میکرد و همزمان با رشد بازار، حد ضرر هم بالاتر میرفت. به این صورت معامله او ریسک فری میشد.
دستور حد سود یا Take Profit
دستور حد سود یا تیک پرافیت (Take Profit) نوعی دستور است که مشخص میکند اگر پوزیشن موردنظر تریدر به قیمت مشخصی برسد، برای حفظ سود معامله بسته شود. این دستور را برای پوزیشنهای باز یا حتی پندینگ اردرها که هنوز باز نشدهاند، میتوان تعیین کرد.
درصورتیکه بازدهی معاملات به حد مشخصی برسد این دستور فعال خواهد شد و معامله بسته میشود. با فعال شدن دستور حد سود، معامله پایان مییابد. دستور حد سود معامله خرید طبق قیمت BID تعیین میشود و دستور حد سود معامله فروش طبق قیمت Ask تعیین میشود.
به این نکته توجه داشته باشید که دستورهای حد سود و حد ضرر را نمیتوانید بهتنهایی اجرا کنید چراکه این دستورات ضمیمه دستورات اصلی میباشند. دستورات اصلی شامل معامله از قیمتهای فعلی بازار و معامله پندینگ میباشد. زمانی دستورات حد سود و حد ضرر اجرا میشوند که معامله باز باشد. با تغییر دادن مکان معامله پندینگ دستورات حد ضرر و حد سودی که برای معامله تعیینشدهاند بهصورت خودکار تغییر خواهند کرد.
تا اینجا دستورهای اصلی و پرکاربرد بازار فارکس را شناختیم. درواقع دستورهای اصلی که در پلتفرم متاتریدر و سایر پلتفرمهای معاملاتی رایج مثل سیتریدر، کاربرد دارند عبارتاند از:
- مارکت اردرها (دستورات خرید و فروش در لحظهی بازار)
- دستورات شرطی خرید و فروش
- دستور توقف ورود (Stop Entry Order)
- Buy Stop
- Sell Stop
- دستور محدودیت ورود (Limit Entry Orders)
- Buy Limit
- Sell Limit
- دستور توقف ورود (Stop Entry Order)
نحوه سفارش گذاری در متاتریدر – اوردر گذاری فارکس
برای انجام این اوردرها یا سفارشها، نیاز به یک پلتفرم معاملاتی داریم. بهطورمعمول اکثر بروکرها پلتفرم معاملاتی متاتریدر را پشتیبانی میکنند. ما قبلاً آموزش متاتریدر را برای شما ارائه دادیم ولی اینجا هم بهطور مختصر آن را بررسی میکنیم و نحوه تنظیم پندینگ اردرها، حد سود و حد ضرر را برای شما توضیح میدهیم.
نحوه باز کردن اوردر جدید و تنظیم حد ضرر و حد سود
برای باز کردن معامله جدید، ابتدا وارد منوی Tools میشویم و گزینه New Order (اوردر جدید) را انتخاب میکنیم. همچنین میتوانیم از کلید میانبر F9 جهت باز کردن پوزیشن جدید در متاتریدر استفاده کنیم. صفحهای مشابه زیر برای ما بازخواهد شد.
قسمتهای مختلف صفحه تنظیمات اوردر را در پایین، طبق شمارهگذاری در عکس توضیح میدهیم.
- Symbol: سیمبل همان نماد معاملاتی است. میتوانید از لیست بازشده، نمادی را که میخواهید در آن پوزیشن بگیرید را انتخاب کنید.
- Volume: این قسمت حجم معامله را نشان میدهد و واحد آن لات میباشد.
- Stop Loss: این قسمت برای شما دستور حد ضرر را تعیین میکند. قیمتی که میخواهید در آن معامله شما بهطور خودکار بسته شود، در اینجا وارد کنید.
- Take Profit: این قسمت برای شما دستور حد سود را تعیین میکند. در این قسمت، عدد مربوط به تیک پرافیت یا همان حد سودی که برای این معامله در نظر گرفتهاید را وارد میکنید.
- Comment: در این قسمت شما میتوانید برای پوزیشن مدنظرتان متنی با حداکثر 24 کاراکتر بنویسید. البته دقت داشته باشید که نمیتوانید این یادداشت را پس از اجراشدن تغییر دهید.
- Type: این قسمت نحوهی اجرای معامله را برای شما مشخص میکند. در حال حاضر روی Market Execution یا اجرای بازار قرار دارد. در قسمت بعدی، اوردهای پندینگ را هم توضیح میدهیم.
- Sell by Market: با زدن این دکمه، معامله فروش شما در اعداد واردشده و در قیمت لحظهای بازار اجرا میشود. قیمتی که انتظار میرود برای شما اجرا شود، در بالای همین دکمه نوشتهشده، ولی ممکن است در عدد دیگری اجرا شود. این امر به خاطر وجود اسلیپیج است.
- Buy by Market: با زدن این دکمه، معامله خرید شما در اعداد واردشده و در قیمت لحظهای بازار اجرا میشود. قیمتی که انتظار میرود برای شما اجرا شود، در بالای همین دکمه نوشتهشده، ولی ممکن است در عدد دیگری اجرا شود. این امر به خاطر وجود اسلیپیج است.
حتماً برای تمرین ایجاد دستور جدید و تنظیمات مربوط به اوردر، از حساب آزمایشی استفاده کنید. میتوانید از طریق این لینک برای خود یک حساب آزمایشی رایگان (دمو) ایجاد کنید و با آن دستورهای مختلف را تمرین کنید.
نحوه ایجاد و تنظیم پندینگ اوردرها در متاتریدر
همانطور که در ابتدای این آموزش بحث شد، اردرهای پندینگ شامل بای استاپ، سل استاپ، بای لیمیت و سل لیمیت میشود. برای ایجاد هرکدام از این دستورها، لازم است وارد منوی Tools میشویم و گزینه New Order (اوردر جدید) را انتخاب میکنیم. همچنین میتوانیم از کلید میانبر F9 استفاده کنیم. صفحهای مشابه زیر برای ما بازخواهد شد.
سپس از قسمت Type، گزینهی Pending Orders را انتخاب کنیم.
قسمتهای مربوط به نماد، حجم معامله، حد ضرر، حد سود و کامنت را در قسمت قبل توضیح دادیم. حال به توضیح بقیه موارد میپردازیم.
- Type: این فیلد نوع معاملهی پندینگ را مشخص میکند. هرکدام از چهار نوع معاملهی پندینگ (شامل بای استاپ، سل استاپ، بای لیمیت و سل لیمیت) را میتوانید انتخاب کنید.
- At Price: در این قسمت مشخص میکنید که میخواهید اوردر شما در چه قیمتی اجرا شود.
- Expiry: این قسمت زمان انقضای معامله را به شما نشان میدهد. میتوانید تاریخ و ساعتی را مشخص کنید که اگر قیمت تا آن زمان به آن حد نرسید، معاملهی پندینگ بهطور خودکار حذف شود.
- Open Price Difference: این گزینه مشخص میکند که در اوردر موردنظر، چقدر میتوانیم فاصله تیک پرافیت و استاپ لاس بگذاریم. وقتی عدد صفر است و عبارت: open price you set must differ from market price by at least 0 points درج میشود، به این معنی است که بروکر هیچ محدودیتی برای فاصله قیمتی در نظر نمیگیرد و ما میتوانیم حتی با فاصله یک پیپت هم TP و SL خود را بگذاریم. (اگر مفهوم پیپت و پوینت را نمیدانید، مقاله پیپ در فارکس را مطالعه کنید) اینطور حسابها، موردعلاقهی اسکالپرها هستند. تصویر بالا از حساب مربوط به بروکر آمارکتس گرفته شده است و این بروکر فاصله قیمت صفر ارائه میدهد.
دستورهای عجیبوغریب
علاوه بر اردر یا دستورهای ذکرشده، مواردی دیگری هم هست که در برخی پلتفرمهای خاص مثل نینجا تریدر و پلتفرمهای بازار فیوچرز ارائه میشوند. آشنایی با آنها، خالی از لطف نیست. البته اندیکاتورهایی هم وجود دارند که توسط آنها میتوانید این دستورات را در متاتریدر هم فعال کنید.
1- دستور مناسب تا لغو (Good Till Cancelled)
این دستور که با عنوان دستور GTC نیز شناخته میشود تا زمانی که تریدر تصمیم به لغو آن نگیرد در بازار باقی میماند. برای مثال اگر دستور خرید EUR/USD را باقیمت 1.240 را بهصورت دستور GTC تنظیم کند؛ تا زمانی که همه سرمایه صرف خرید EUR/USD باقیمت 1.240 شود، این دستور در حالت اجرا باقی میماند. نوع سفارش GTC به معاملهگران اجازه میدهد تا سطوحی را که میخواهند وارد بازار یا خارج شوند، از قبل مشخص کنند.
2- دستور خوب برای همان روز (Good For Day)
این دستور مشابه دستور GTC است با این تفاوت که فقط تا پایان روز اعتبار دارد و بعدازآن لغو میشود.
3- یکی دیگری را لغو کند (One Cancels Other)
این دستور بهصورت ترکیبی از دو دستور توقف ورود و توقف زیان است. دو دستور با حد قیمت پایین برای خروج و حد قیمت بالا برای ورود تعریف میشود و درصورتیکه هرکدام اجرا شد، دیگری لغو میشود.
4- یکی باعث اجرای دیگری (One Triggers Other)
دستور OTO تنظیم دو دستور بهصورت همزمان است که تنها زمانی که یکی از آنها اجرا شود، دیگری هم اجرا میشود.
برای مثال قیمت فعلی USD/CHF، 1.2000 است و شما مقاومت این جفت ارز را روی 1.2200 در نظر میگیرید و معتقد هستید زمانی که به این قیمت برسد، پسازآن اصلاح قیمت رخ میدهد و روند نزولی خواهد شد اما فقط تا قیمت 1.1100.
در این حالت شما یک دستور برای فروش در قیمت 1.2200 تنظیم میکنید و دستور دیگری برای خرید در قیمت 1.1100.
جمعبندی
در این آموزش با یک مبحث ضروری از مفاهیم بازار فارکس آشنا شدیم که دانستن آن برای هر تریدر واجب است. ابتدا با دو نوع کلی دستور یا اوردر در بازار فارکس آشنا شدیم؛ دستورهای بازار و دستورهای پندینگ (شرطی). توسط دستورهای بازار، در لحظه میتوانیم پوزیشن معاملاتی بازکنیم. ولی در دستورهای پندینگ یا شرطی، میتوانستیم قیمت خاصی را تعیین کنیم و بعد از رسیدن قیمت به آن سطح، با شرایط موردنظر ما، پوزیشن باز شود.
درنهایت با نحوه اجرای انواع پندینگ اوردرها (شامل: بای استاپ، سل استاپ، بای لیمیت و سل لیمیت) در متاتریدر آشنا شدیم. امیدواریم این آموزش برای شما مفید واقع بشود و هر سؤالی داشتید میتوانید در قسمت نظرات از ما بپرسید. نظرات و سؤالهای شما به تیم آرسی فارکس انگیزه میدهد. با آرزوی معاملات پرسود برای شما.
سلام
ببخشید من توی پندینگ اوردر مشکل دارم یعنی بروکر سفارش من رو قبول نمیکنه و مجبور میشم برای اینکه قبول کنه فاصله atprice رو با فاصله بیشتری از قیمت موجود انتخاب کنم و این کار باعث میشه سودم خیلی کاهش پیدا کنه و در برخی موارد موجب ضررم میشه
امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
سلام و درود برشما
بله برخی بروکر حداقل فاصلهی اردر گذاری تعیین میکنند که استاپ لول نام دارد. به طور مثال اگر استاپ لول بروکر 100 پوینت باشد، شما حداقل فاصله مجاز اردر گذاری 10 پیپی را خواهید داشت. توصیه میکنیم حساب ECN در بروکر آمارکتس را تست کنید(در حساب دمو هم میتونید امتحان کنید). در آنجا استاپ لول صفر است و برای اسکالپ مناسب است. برای ایجاد حساب دمو با موجودی دلخواه از این راهنما استفاده کنید.